Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc a participat la festivitatea de deschidere a noului an universitar la Facultatea de Cai ferate, Drumuri si Poduri, din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii, din Bucuresti

Răzvan Cuc, Ministrul Transporturilor a deschis, în această dimineață anul universitar, fiind prezent la Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri, din cadrul Universității Tehnice de Construcții, din București.

Ministrul Transporturilor i-a felicitat pe tinerii veniți la această prestigioasă facultate: “V-ați ales un domeniu atent monitorizat și comentat în aceste momente ale economiei noastre, din prisma investițională. Autostrăzi, poduri, căi ferate, aeroporturi, toată lumea vorbește despre ele având deziderate și așteptări foarte mari. În curând, după ce veți termina aceste studii, dumneavoastră veți fi cei ce vor da răspunsuri și soluții în aceste domenii.

Executivul din care fac parte pune mare preț pe tineri și pe capacitatea acestora de-a face lucrurile mai bine și de a găsi soluții la problemele generate de trecut.